Over ons

Welkom bij Klok Technisch Beheer!

Klok Technisch Beheer is een dienstverlenend bedrijf voor de industriële textielwasserij. Wij bieden technische ondersteuning en advies voor preventief onderhoud en revisies van machines. Daarnaast leveren we onderdelen en singels voor insteek- en vouwmachines. Onze onderdelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn of direct uit onze service bus.

Wij werken voornamelijk aan de ‘schone kant’ van de wasserij en zijn gespecialiseerd in Jensen machines. Wij verrichten ook onderhoud aan andere branche gerelateerde machines.

Klok Technisch Beheer is actief sinds 2000 en is lid van de Metaalunie. Onze opdrachten worden dan ook volgens hun leveringsvoorwaarden uitgevoerd. In ons bedrijf neemt Peter de technische zaken voor zijn rekening en verzorgt Maike de administratieve werkzaamheden en onderdelenverzending.

Omdat het merendeel van ons werk op preventief onderhoud gericht is, werken wij voornamelijk op afspraak. In het geval van storingen bieden we in eerste instantie telefonische ondersteuning. In overleg kunnen we ook op locatie de storing verhelpen.

Wij staan voor een nette, efficiënte gang van zaken tegen een scherpe prijs en hopen u binnenkort (weer) van dienst te kunnen zijn.

 

Peter en Maike van de Klok

Klok Technisch Beheer